19.7 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: Ώρα πρόκρισης στη Σμύρνη, όλα για όλα οι Ερυθρόλευκοι με φόντο την τετράδα στο CEV Cup

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού με την ευρωπαϊκή τους ιστορία απόψε (18:00) στην Τουρκία κόντρα στην Αρκάς, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup μετά το υπέρ τους 3-2 στο Ρέντη - Τα σενάρια για την πρόκριση και η πίστη των Καστελάνι - Ιντάλγκο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Σμύρνη της Τουρκίας από την Αρκάς στο δεύτερο παιχνίδι για τη φάση των προημιτελικών του CEV Cup και μετά τη νίκη με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη, θέλει να αποδείξει ξανά ότι έχει ως στόχο μία ακόμη ευρωπαϊκή κορυφή σε ένα ακόμη ματς που αποτελεί ραντεβού με την ιστορία.

Η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι πραγματοποίησε την Τρίτη (6/2) την τελευταία της προπόνηση επί τουρκικού εδάφους και το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) θα δώσει τη μεγάλη της μάχη με φόντο την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός απευθείας στην τετράδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, χρειάζεται νίκη έστω και με 3-2 σετ. Σε περίπτωση ήττας του με το ίδιο σκορ, η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα προκρίνεται η τουρκική ομάδα.

Στις δηλώσεις τους πριν την κρίσιμη ρεβάνς στην Τουρκία, οι Καστελάνι και Ιντάλγκο στάθηκαν στην ετοιμότητα ολόκληρης της ομάδας με στόχο τη μεγάλη πρόκριση αλλά και στο πόσο πολύ θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το όμορο φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

«Πολύ σημαντικό ματς, έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο. Στο προηγούμενο ματς, παίξαμε πολύ καλά, σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ-άμυνα. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός των Πειραιωτών.

Από την πλευρά του ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο είπε: «Αύριο, θα είναι ένα υπέροχο ματς, είμαστε σε ένα όμορφη γήπεδο, όπου θα έχει πολλούς φιλάθλους, όμως εμείς κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Ανυπομονούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δουλέψαμε εξαιρετικά καλά, αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εύχομαι καλή τύχη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς