23.7 C
Athens

Καμπράλ: Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για τον Ολυμπιακό, να δείξω τι ποδόσφαιρο μπορώ να παίξω (vid)

Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, που τόνισε τη σημασία που έχει για τον ίδιο η παρουσία αρκετών Πορτογάλων στο ερυθρόλευκο ρόστερ

Ο Ζοβάνε Καμπράλ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με το Πράσινο Ακρωτήρι στο Κόπα Άφρικα.

Ο Αφρικανός άσος έπιασε αμέσως… δουλειά στον Πειραιά, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο -δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από την Σπόρτινγκ- και φορώντας για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ολυμπιακός: Υπέγραψε το συμβόλαιό του και φόρεσε για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα ο Καμπράλ (pics)

Μετά την άτυπη παρουσίασή του, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ερυθρολεύκων, δηλώνοντας χαρούμενος για την ευκαιρία που τού παρουσιάζεται σε έναν τεράστιο σύλλογο, όπως χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ώστε να δείξει τι ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει, ενώ τόνισε και τη σημασία που έχει για τον ίδιο η παρουσία αρκετών Πορτογάλων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ που θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί άμεσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Olympiacos TV:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Νομίζω πως είναι μία όμορφη ευκαιρία για να δείξω τι ποδόσφαιρο μπορώ να παίξω. Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, γιατί παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Εδώ άλλωστε, αγωνίζονταν πολλοί Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και πέρασαν από εδώ σπουδαίοι διεθνείς.

Όταν μου έκαναν την πρόταση χάρηκα πολύ και βρίσκομαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Μου αρέσει να σκοράρω, να δίνω ασίστ και να βοηθάω τους συμπαίκτες μου.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ κι ελπίζω στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό πολλοί παίκτες που παίζαμε ως αντίπαλοι στην Πορτογαλία και κάποιοι που γνώρισα στην ακαδημία της Σπόρτινγκ.

Χάρηκα πολύ που θα ερχόμουν σ’ έναν σύλλογο όπου ανήκουν Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές τους οποίους γνωρίζω. Αυτό με βοηθάει να προσαρμοστώ καλύτερα και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς