17.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Εκδικάστηκε στο CAS η «υπόθεση Χουάνκαρ», πότε αναμένεται η απόφαση

Εκδικάστηκε από το CAS η περιβόητη υπόθεση με την κροτίδα που έσκασε αρκετά μέτρα μακριά από τον Χουάνκαρ κι οδήγησε το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» να κριθεί στα χαρτιά υπέρ των Πρασίνων - Τότε αναμένεται η απόφαση που μπορεί να αλλάξει πολλά ενόψει playoffs

Εκδικάστηκε σήμερα Τρίτη (6/2) στο CAS η περιβόητη «υπόθεση Χουάνκαρ» για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο στο «Γ. Καραϊσκάκης» που διακόπηκε οριστικά στο 51′ εξαιτίας μίας κροτίδας που έσκασε αρκετά μέτρα μακριά από τον Ισπανό μπακ των Πρασίνων.

Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο εξέτασης με την ανταλλαγή υπομνημάτων και μάλιστα ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία ώστε η απόφαση να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό. Αυτό, όπως όλα δείχνουν και μετά τη σημερινή συνεδρίαση, θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο και πριν την έναρξη των playoffs του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου.

Οι δύο πλευρές, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες αλλά και ξένους δικηγόρους ενώ τόσο οι Eρυθρόλευκοι όσο και οι Πράσινοι είχαν από έναν μάρτυρα.

Υπενθυμίζεται πως, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε αρκετά μέτρα μακριά του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό με 3-0, ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και με αφαίρεση ενός βαθμού, όπως και με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άλλαξε ούτε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και έτσι οι Ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να προσφύγουν στο CAS.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς