25.6 C
Athens

Γκραντ: Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι, πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου

Στο επίσημο κανάλι της EuroLeague μίλησε ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του ηγέτη, που σε μεγάλο βαθμό έχει επωμιστεί έως τώρα στον Παναθηναϊκό, παρότι οι Πράσινοι χρυσοπλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι κάμποσους παίκτες για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έχει εξελιχθεί ως ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στον φετινό Παναθηναϊκό, με μία ατάκα που σηκώνει αρκετή συζήτηση στο εσωτερικό της ομάδας, υπογράμμισε πως για να γίνεις ηγέτης πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου μέσα στη σεζόν. Κάτι που δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα παίκτες όπως ο Σλούκας και ο Χουάντσο που έχουν τα πιο ακριβά συμβόλαια στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκραντ στο κανάλι της Euroleague:

«Όλοι θέλουν να γίνουν ο ηγέτης, αλλά δεν λειτουργεί έτσι. Πρέπει να παίξεις τον ρόλο σου και τελικά, όσο αυτός μεγαλώνει, μπορείς να εξελιχθείς σε σταρ».

Για το EuroCup: «Στο Eurocup έχεις τρεις ή τέσσερις παίκτες σε κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν ξεχωριστά πράγματα. Στη EuroLeague κάθε παίκτης- ακόμα και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αγωνίζονται για μόνο πέντε λεπτά- μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

«Έχουμε καλούς ανθρώπους που πραγματικά αρέσει ο ένας στον άλλον, ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και αυτό φαίνεται στο παρκέ που γινόμαστε όλο και καλύτεροι», δήλωσε για το κλίμα στον Παναθηναϊκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς