18 C
Athens

Επίσημο: Έδεσε τον Μουργκ με νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια ο ΠΑΟΚ

Ο Αυστριακός θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026 όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τόμας Μουργκ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός παρουσιάζεται άλλος άνθρωπος τη φετινή χρονιά και είναι ένα από τα βασικά γρανάζια του Ραζβάν Λουτσέσκου στην πορεία του Δικεφάλου. Έτσι άνοιξαν οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για 2+1 χρόνια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωση της πως ο Μουργκ θα είναι κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αφού στη συμφωνία υπάρχει και προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.


Αυτό θα συμβεί αν ο Αυστριακός πιάσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών τη σεζόν 2026-27, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Ο 29χρονος αποκτήθηκε το 2020 από τη Ραπίντ Βιέννης κι αν αρχικά έδειχνε να μην ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο, τελικά προσαρμόστηκε και κούμπωσε στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέκου μετρώντας φέτος εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε 29 παιχνίδια και συνολικά 18 γκολ και εννέα ασίστ σε 110 εμφανίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τόμας Μουργκ, τουλάχιστον μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ήρθε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2020. Βρήκε ρόλο, προσέφερε, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω. Το καλοκαίρι του 2023 έκανε το δικό του restart. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος μίλησε με τον προπονητή, έμεινε υγιής, δούλεψε σκληρά κι είναι πλέον ένα σημαντικό γρανάζι της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Αυστριακός μετράει μέχρι σήμερα 110 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, με 18 γκολ και εννιά ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Παίκτης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθαν σε συμφωνία και προχώρησαν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Τόμας Μουργκ θα είναι μαζί μας τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς