18.4 C
Athens

Σήμερα η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στο CAS

Σήμερα εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία του στην «υπόθεση Χουάνκαρ», με την απόφαση να αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα και πριν την έναρξη των playoffs

Σήμερα (6/2) θα εκδικάσει το CAS την προσφυγή του Ολυμπιακού εις βάρος της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 22 Οκτωβρίου.

Τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο εξέτασης με την ανταλλαγή υπομνημάτων και μάλιστα ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία ώστε η απόφαση να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό. Αυτό πιθανότατα θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο και πριν την έναρξη των playoffs του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται πως, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε αρκετά μέτρα μακριά του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό με 3-0, ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και με αφαίρεση ενός βαθμού, όπως και με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν άλλαξε ούτε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και έτσι οι Ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση να προσφύγουν στο CAS.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς