18.7 C
Athens

Η AS στέκεται σε μία ατάκα του Δ. Γιαννακόπουλου και εμπλέκει ξανά τον ΠΑΟ με Ταβάρες και Χεζόνια

Οι Ισπανοί επιμένουν να εμπλέκουν τους Ταβάρες και Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά και... τεκμήρια με δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω Instagram

Η AS επιμένει στο αρχικό της δημοσίευμα για προχωρημένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τους Ταβάρες και Χεζόνια, βάζοντας αυτή τη φορά στην κουβέντα και τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό Μέσο σε νέα του αναφορά για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι και τον Κροάτη φόργουορντ, παρουσιάζει μία πρόσφατη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία θεωρεί πως συνδέεται με τις υποθέσεις «Ταβάρες και Χεζόνια».

«Στόχος είναι να φτιαχτει η καλύτερη ομάδα που θα έχει εμφανιστεί στην Ευρώπη. Και θα γίνει», είχε δηλώσει σε Instagram story του μετά το ντέρμπι αιωνίων πριν δύο Δευτέρες ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου τότε είχε επιτεθεί ξανά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με την «AS» να… βαφτίζει αυτή του τη δήλωσε ως προαναγγελία των Ταβάρες και Χεζόνια για το καλοκαίρι!

Για τον Ταβάρες αναφέρει ότι «η κατάσταση του σέντερ είναι γνωστή: είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι η πρώτη του επιλογή. Όμως δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Υπάρχουν σημαντικές οικονομικές διαφορές και απόηχοι του ΝΒΑ που επανεμφανίζονται κατά καιρούς στο περιβάλλον ενός παίκτη ο οποίος δεν τα κατάφερε στις ΗΠΑ αλλά ήταν ο πιο κυρίαρχος σέντερ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη μάχη και, τουλάχιστον, θα κάνει μια πρόταση που θα μπορούσε να πιέσει ακόμη περισσότερο τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Μαδριλένων και του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι».

Ενώ αντίστοιχα για τον Χεζόνια, το εν λόγω δημοσίευμα, γράφει: «Μετά την κατάκτηση της τελευταίας Euroleague με το καλάθι του Γιουλ, υπήρχαν φήμες ότι μπορεί να φύγει ο Χεζόνια, αλλά ο Κροάτης ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι θα ολοκληρώσει τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του στη Μαδρίτη. Σε κάθε περίπτωση, η πράσινη σκιά του Παναθηναϊκού συνεχίζει να μακραίνει. Κανείς δεν αμφιβάλει ότι θα έχει μεγάλη προσφορά για να επιστρέψει στην ομάδα όπου ήταν χαρούμενος και ανακάλυψε ξανά το παιχνίδι του μετά τις άσχημες χρονιές του στο ΝΒΑ. Μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης, οι χειρονομίες του Χεζόνια προκάλεσαν πολλά σχόλια, καθώς πλησίασε τους οπαδούς και έκανε μια χειρονομία που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως ‘ τα λέμε αργότερα’» ή «’θα ξαναβρεθούμε’».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς