22.7 C
Athens

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα απείλησε με ψαλίδι τον Μπιέλιτσα για τα μάτια της συζύγου του

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν σέρβικα Μέσα, παλαίμαχος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα επιτέθηκε με ψαλίδι στον πρώην NBAer, ο οποίος φέρεται να είχε ανακαλύψει την παράνομη σχέση της συζύγου του με τον συμπατριώτη του

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του Νεμάνια Μπιέλιτσα έλαβε χώρα στο κέντρο του Βελιγραδίου, όπως αποκάλυψε η Republika.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκολα Πέτκοβιτς πλησίασε τον πρώην NBAer και πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και τη Φενέρμπαχτσε και απείλησε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, τη σύζυγο και τα παιδιά του. «Θα σε γ@@ω», ανέφερε μεταξύ άλλων ενώ στη συνέχεια πήρε ένα ψαλίδι και απείλησε να τον μαχαιρώσει την ώρα που μάρτυρες παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι όσα διαδραματίζονταν.

Τελικά επενέβη η Αστυνομία και συνέλαβε τον δράστη και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επίθεση για τα μάτια της συζύγου του γνωστού μπασκετμπολίστα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 35χρονος φέρεται να είχε υποπτευθεί παράνομη σχέση της συζύγου του με τον 37χρονο παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό και έγινε έξαλλος προειδοποιώντας πως θα πάρει διαζύγιο, ενώ φέρεται να τόνιζε πως θα εκδικηθεί τον συμπατριώτη του. Αυτά έφτασαν στα αυτιά του Πέτκοβιτς που επιτέθηκε – παρουσία κόσμου – στον Μπιέλιτσα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάτι χειρότερο αφού η Αστυνομία πρόλαβε να επέμβει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς