18.8 C
Athens

Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Νίκος Γραμματικός

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού αποτέλεσε ο Νίκος Γραμματικός, ο οποίος παραμένει στον σύλλογο ως τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας χάντμπολ

Παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού στο χάντμπολ αποτελεί ο Νίκος Γραμματικός όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης το απόγευμα της Δευτέρας (5/2).

Οι Πειραιώτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο στην παράταση από την ΑΕΚ και έτσι το παιχνίδι στο Κιλκίς ήταν το τελευταίο για τον έμπειρο τεχνικό.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ένωση το Σάββατο σε μια αναμέτρηση που εν πολλοίς θα κριθεί το πλεονέκτημα έδρας στη Handball Premier ενώ φυσικά υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Μπρίξεν που θα διεξαχθούν στην Ηλιούπολη.

Ο Νίκος Γραμματικός ανέλαβε τον Ολυμπιακό αντικαθιστώντας τον Γιώργο Καρασαββίδη τον Δεκέμβριο του 2022, κατέκτησε ένα Κύπελλο και ένα Super Cup ενώ παραμένει στον σύλλογο ως τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας Χάντμπολ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Γραμματικό.

Την περασμένη σεζόν, ο Νίκος Γραμματικός οδήγησε την ομάδα χάντμπολ του συλλόγου μας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και πριν από μερικούς μήνες, του Super Cup 2023. Την παρούσα φάση, κρίθηκε αναγκαία, από κοινού, η ολοκλήρωση της «θητείας» του Έλληνα κόουτς στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

Ο Νίκος Γραμματικός θα είναι, για πάντα, μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει στον Θρύλο, ως τεχνικός σύμβουλος της Ακαδημίας χάντμπολ.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς