21 C
Athens

Θρήνος στον ΠΑΟΚ: Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του στην Κομοτηνή

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια του ΠΑΟΚ μετά την τραγική είδηση της απώλειας ενός 15χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας που αγωνιζόταν με τα χρώματα των Ακαδημιών του Δικεφάλου στην Κομοτηνή.

Ο νεαρός Θάνος Κοτσίδης, που άνηκε στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια από την ηλικία των 5 ετών, έδινε μάχη με τον καρκίνο από μικρή ηλικία, με την Ακαδημία στην οποία άνηκε στην πόλη της Θράκης να κυρρήσσει τριήμερο πένθος στη μνήμη του.

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη.

Θα θέλαμε να εκφρασουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διεκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη», αναφέρει σε μήνυμά της στο Facebook η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς