17.7 C
Athens

«Ανακοινώνει μέσα στην εβδομάδα την απόφασή του για Ρεάλ ο Εμπαπέ, κοιτάζει Λεάο η Παρί»

Σύμφωνα με σωρεία δημοσιευμάτων, ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται να ανακοινώσει κι επίσημα την απόφασή του να συνεχίσει στη Ρεάλ από το ερχόμενο καλοκαίρι τη στιγμή που στην Παρί αναζητούν ήδη τον διάδοχό του

Σαν «βόμβα» έσκασε -για πολλοστή φορά- η οριστική, όπως όλα δείχνουν, απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίσει από το καλοκαίρι και μετά στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο αστέρα να αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα την οριστική του απόφαση.

Όπως αναφέρει μάλιστα το «ESPN» ο Εμπαπέ σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν να γνωστοποιήσει με δημόσια τοποθέτησή του τον λόγο που τελικώς επέλεξε τη Μαδρίτη ως επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ άλλες φήμες αναφέρουν ότι έχει κάνει ήδη γνωστή τη συγκεκριμένη του απόφαση στη διοίκηση των Παριζιάνων.

Η υπόθεση του Εμπαπέ έχει γίνει ένα πραγματικό σίριαλ με νέους κύκλους τα τελευταία χρόνια, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως πράγματι θα αφήσει την Παρί μετά από εφτά χρόνια, 14 τίτλους, 241 γκολ και 105 ασίστ σε 288 συμμετοχές.

Σε άλλα δημοσιεύματα από τη Γαλλία γίνεται λόγος ήδη για τον αντικαταστάτη του Εμπαπέ στη γαλλική ομάδα, με τον Ράφαελ Λεάο της Μίλαν να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της σχετικής λίστας. Αν και φαντάζει ως δεδομένο ότι για να τον πουλήσουν οι Ροσονέρι, θα χρειαστεί να πειστούν με ένα ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων ευρώ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς