24.4 C
Athens

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1: Παρέμειναν αμφότεροι στα χαμηλά

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να πάρουν ανάσα από τη ζώνη υποβιβασμού, Βόλος και Παναιτωλικός αρκέστηκαν στο 1-1.

Η μοίρα του παιχνιδιού κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο τέταρτο όπου μπήκαν τα τέρματα για το τελικό 1-1. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρώς την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δεύτερο τέρμα. Ίσως το αποτέλεσμα να αφήνει λίγο περισσότερο χαρούμενους τους Αγρινιώτες, οι οποίοι είχαν παιχνίδι και μεσοβδόμαδα και προερχόταν από τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Έτσι, με τον αέρα αυτόν, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με ιδανικό πλασέ του Σενγκέλια.

Όμως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμα καθώς οι γηπεδούχοι απάντησαν μόλις 7 λεπτά αργότερα με τον Χουάν Γκαρσία, που πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Στεργιάκη σε σουτ του Μύγα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Μαγνησίας είχε την υπεροχή, ήταν αυτή που έφτασε σε περισσότερες τελικές προσπάθειες, όμως οι δύο ομάδες αρκέστηκαν τελικά στο 1-1 και τον έναν βαθμό.

ΒΟΛΟΣ (ΛΟΠΕΘ): Κόβατς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (81΄Ντε Καμπς), Μπαριέντος (57΄Τσοκάνης), Κόμπα (64΄Μωραίτης), Ασεχνούν, Ντέλετιτς (57΄Ποπέσκου), Γκαρσία (81΄Μπερτόγλιο)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Στεργιάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Μαλής, Μαυρίας (57΄Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (70΄Τσιγγάρας), Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης (84΄Χουάνπι), Καρέλης (84΄Ζοάο Πέδρο), Σενγκέλια (84΄Ντίας)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς