23.3 C
Athens

Οντουμπάτζο: Να κερδίσουμε τον Πανσερραϊκό και να το αφιερώσουμε στον Άλκη

Στην κάμερα της Nova για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό μίλησε ο Μόουζες Οντουμπάτζο.

Αφού πρώτα αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, στη συνέχεια ο μπακ του Άρη μίλησε για τον αδικοχαμένο φίλο των Κιτρίνων, Άλκη Καμπανό, καθώς πριν δύο ημέρες (1/2) συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη δολοφονία του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα τρελό διάστημα για εμάς αυτό των περασμένων τεσσάρων εβδομάδων, με σερί παιχνίδια, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση, για να κάνουμε τη δουλειά στις Σέρρες».

Για το αν τα θετικά αποτελέσματα αποφορτίζουν σε ένα βαθμό τους ποδοσφαιριστές:

«Σίγουρα, τα καλά αποτελέσματα μας βοηθούν να είμαστε σε καλή κατάσταση. Είναι σημαντικό για όλους στην ομάδα και γύρω από αυτήν. Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου. Βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα κι αυτό κάνει σε όλους μας καλό. Μας δίνει ώθηση και για το επόμενο παιχνίδι, με τον Πανσερραϊκό».

Για την αναμέτρηση στις Σέρρες:

«Έχουμε δει τον Πανσερραϊκό σε πολλά βίντεο, στο πλαίσιο της ανάλυσης, και μας έχει πει ο προπονητής μας ότι στην έδρα του έχει μόνο μία ήττα. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ότι θα μας πιέσουν ψηλά. Γενικώς, είναι μια δύσκολη ομάδα, απέναντι στην οποία εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Πρέπει να ζητήσουμε τους τρεις βαθμούς και σε αυτόν τον αγώνα και να τους πάρουμε.

Απέναντι σε ομάδες που είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, οι αγώνες είναι μάχες! Χρειάζεται περισσότερη αποφασιστικότητα, δύναμη, πάθος και μαχητικότητα! Η τακτική περνά σε δεύτερη μοίρα, διότι αυτές οι ομάδες αυτά τα στοιχεία βγάζουν και σε αυτά πρέπει να αντεπεξέλθουμε, για να τους ματσάρουμε όπως πρέπει. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι θέλουμε περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους μας.»

Για το πώς βίωσε ο ίδιος τις εκδηλώσεις για τον Άλκη Καμπανό την περασμένη Πέμπτη:

«Όταν συνέβη το περιστατικό, εγώ δεν ήμουν εδώ. Στις εκδηλώσεις αυτές κατάλαβα πόσο φορτισμένη συγκινησιακά είναι η ατμόσφαιρα. Εκείνες τις στιγμές αναθεωρείς τις σκέψεις σου για το νόημα της ζωής. Καταλαβαίνεις ότι στην ζωή υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα. Η παρουσία όλου αυτού του κόσμου στη θρησκευτική εκδήλωση, εξηγεί γιατί αυτή η ομάδα είναι οικογένεια. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους κόντρα στον Πανσερραϊκό και να τους αφιερώσουμε στην οικογένεια του Άλκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς