17.8 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Γιούχτας 3-1: Εμφατική επιστροφή στις νίκες με τον Μπρίνιτς να βρίσκει δίχτυα

Ο Ολυμπιακός Β' επανήλθε στις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League 2 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Ιβάν Μπρίνιτς να αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις διαμορφώνοντας κιόλας το τελικό αποτέλεσμα

Ο Ολυμπιακός Β’ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες στον Β’ όμιλο της Super League 2, επικρατώντας με 3-1 του Γιούχτα σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε και μάλιστα σκόραρε ο Ιβάν Μπρίνιτς, που «παραχωρήθηκε» από την πρώτη ομάδα των Ερυθρολεύκων αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Κωστούλας και Μπα πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του Ιμπαγάσα που έπαιξε ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο στο Ρέντη, όντας σταθερά στην 7η θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς, παρότι ξεκίνησε με εξοντωτική τιμωρία 10 βαθμών!

Από το 20′ μέχρι το 26′ οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν δύο γκολ με τους Κωστούλα και Μπα (από το σημείο του πέναλτι), με τον Κροάτη εξτρέμ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση στο 53′.

Ο Μαρίνος αστόχησε σε πέναλτι στο 74′ για να «γράψει» το 4-0. Το μοναδικό γκολ για τον Γιούχτα πέτυχε στο 80ό λεπτό ο Λώλης, μειώνοντας σε 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (78′ Τσέλιος), Σγούρης, Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μπρίνιτς (78′ Πινακάς), Κωστούλας, Κεϊτά (65′ Μαρίνος), Μουζακίτης (65′ Λιάτσος), Αργυρίου.

Γιούχτας (Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (82′ Κίσσας), Λιποράσε (63′ Κορνιλάκης), Θεοδωράκης, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75′ Βρεττός), Μπουτσάκης (63′ Κωστανάσιος), Μπρους (63′ Τσίρης), Αλεξόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς