17.3 C
Athens

Μπράμπετς: Είναι υποχρέωσή μας να δείξουμε ότι δεν ξεχνάμε τον Άλκη

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε ενόψει του αγώνα του Άρη με τον Πανσερραϊκό (3/2, 19:30) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, αφού πριν δύο μέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από εκείνη τη «μαύρη» νύχτα στα στενά της Χαριλάου.

Ο Τσέχος στόπερ τόνισε ότι είναι υποχρέωση του ίδιου και των συμπαικτών του να δείχνουν ότι δεν ξεχνούν τον αδικοχαμένο Άλκη, ενώ για το παιχνίδι στις Σέρρες είπε ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Δυστυχώς, χάσαμε πολλούς βαθμούς από αντιπάλους που είναι στη μέση της βαθμολογίας και κάτω, όπως ο Πανσερραϊκός. Έχουμε βιώσει άσχημες εμπειρίες και δεν θέλουμε να βιώσουμε άλλη μία. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά στο μυαλό μας έχουμε μόνο τη νίκη».

Για το πώς θα προσεγγίσει ο Άρης αυτό το παιχνίδι: «Είδα το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μου με την Κηφισιά, γιατί δεν έπαιζα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το αυριανό, σε σχέση με το προηγούμενο. Περιμένω ότι θα έχει πιο σκληρές μονομαχίες. Πρέπει να παλέψουμε για όλες τις μπάλες. Από την αρχή μέχρι το τέλος πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη».

Για την κούραση που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω των συνεχόμενων αγώνων: «Η αποκατάσταση είναι πιο εύκολη, όταν έχεις καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί βοηθάει αυτό την ομάδα. Η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια έδειξε ότι έχει βάθος στο ρόστερ, κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή μας. Πιάσαμε καλό ρυθμό το τελευταίο διάστημα κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την παρουσία εκείνου και των συμπαικτών του στο τρισάγιο για τον Άλκη: «Είναι πιο δύσκολο για εμάς που ήμασταν εδώ, όταν συνέβη το περιστατικό της δολοφονίας του Άλκη. Οι πιο καινούργιοι έχουν μάθει από εμάς τι συνέβη. Ήταν υποχρέωσή μας να δείξουμε το σεβασμό μας κι ότι δεν ξεχνάμε τον Άλκη. Πήγαμε στη θρησκευτική τελετή, αλλά μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς