24.3 C
Athens

Αταμάν: Ο Γκριγκόνις είναι ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη

Το εγκώμιο του Μάριους Γκριγκόνις έπλεξε ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Ο Τούρκος προπονητής αφού πρώτα φρόντισε να δείξει τον εκνευρισμό του με τους παίκτες του στις δηλώσεις που έκανε, στη συνέχεια ήρθε η ώρα να τα ακούσουν τετ-α-τετ στα αποδυτήρια, με αφορμή μία ακόμη ήττα και κακή εμφάνιση μακριά από το ΟΑΚΑ.

Τα έψαλλε στους παίκτες του ο Αταμάν: «Για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας»

Παράλληλα, μέσα σ’ όλα αποθέωσε τον Λιθουανό παίκτη του «τριφυλλιού», τον οποίο θεωρεί ότι έχει μετατρέψει ξανά σε έναν από τους καλύτερους φόργουορντ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, όπως έκανε και με τον Σιμόν στην Εφές.

«Ο Γκριγκόνις είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είδα κάποια παιχνίδια του πέρσι και είδα πως αν αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού και τον τοποθετήσω στο τρίποντο, όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια με τον Σιμόν, θα ανταποκριθεί καλά. Και είναι ήδη από τους παίκτες-κλειδιά και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένα εξαιρετικό παιδί.

Ο Γκριγκόνις έχει ποιότητα. Μπορεί να σκοράρει, μπορεί να σουτάρει τρίποντο. Σήμερα ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς μας πάνω στον Ουλάνοβας. Δεν ήταν καλά τα προηγούμενα δύο χρόνια, αλλά πλέον βλέπουμε τον παίκτη που ήταν ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του Αταμάν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς