19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ και ο Ρέτσος για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό, προβάρει φανέλα βασικού ο Κάρμο

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στον Ολυμπιακό δύο 24ωρα πριν το κρίσιμο ντέρμπι στη Λεωφόρο: Μετά τον Μαρτίνς εκτός μένει και ο Ρέτσος, με τον Κάρμο να ετοιμάζεται για το... έκτακτο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα

Από το ένα πρόβλημα τραυματισμού στο άλλο πάει ο Ολυμπιακός δύο 24ωρα πριν το μεγάλο και κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον μυϊκό τραυματισμό του Ζέλσον Μαρτίνς, έγινε γνωστό ότι λόγω ενοχλήσεων από το κυριακάτικο (4/2) ντέρμπι θα απουσιάσει και ο Παναγιώτης Ρέτσος, με τον Νταβίντ Κάρμο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα στο πλάι του Ντόη.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ αισθάνθηκε μία ενόχληση στην προπόνηση της Πέμπτης που τελικώς αποδείχθηκε πιο σοβαρή από τις πρώτες εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να τεθεί «νοκ-άουτ» για το ντέρμπι της Λεωφόρου, στο οποίο οι Πειραιώτες θα έχουν ως διαθέσιμους στόπερ τους Ντόη, Κάρμο, Μπιανκόν, Άμπι και υπάρχει περίπτωση μέχρι και για τον Βέζο, που έφτασε μόλις χθες στην Ελλάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς