19 C
Athens

Η FIFA αποδέχθηκε την προσφυγή της Λιόν για να επικυρωθεί η… καθυστερημένη μεταγραφή του Μπενραχμά

Σε κάθε τελευταία μέρα μεταγραφικής περιόδου ενέχει ο κίνδυνος να μην προλάβουν όλες οι πλευρές να ολοκληρώσουν on time τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η κίνηση.

Αυτό συνέβη και με την περίπτωση του Σαΐντ Μπενραχμά. Ο Αλγερινός βρέθηκε στη Γαλλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έβαλε τις υπογραφές αλλά το σύστημα δεν ολοκλήρωσε την κίνηση καθώς καθυστέρησε η Γουέστ Χαμ να στείλει τα απαραίτητα έγγραφα στη Λιόν ώστε να επικυρωθεί η μεταγραφή στο σύστημα της FIFA.

Οι Γκον εξέδωσαν ανακοίνωση και τα έβαλαν με τα Σφυριά για την καθυστέρηση ωστόσο η λύση δόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (2/2) έπειτα από την άμεση προσφυγή των Γάλλων στη FIFA.

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν, Λοράν Πρεντόμ αποκάλυψε πως η FIFA σκοπεύει να επικυρώσει κανονικά τη συγκεκριμένη κίνηση αρκεί μέσα σε επτά ημέρες να βρουν μια χρυσή τομή η αγγλική και η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στα διαδικαστικά.

Η αρχική συμφωνία αφορά σε δανεισμό του διεθνή Αλγερινού μεσοεπιθετικό για 6 μήνες αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ και οψιόν αγοράς ύψους 12 εκατομμυρίων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς