18.9 C
Athens

Εντυπωσίασε τον Κόντρα ο Τόσκα

Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας παρευρέθηκε στην Τούμπα προκειμένου να δει το επίπεδο της αγωνιστικής κατάστασης του Τόσκα και έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος

Ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, Κοσμίν Κόντρα, κι ο βοηθός του, Αντριάν Μιχαλτσέα, παρευρέθηκαν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι προκειμένου να δουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αλίν Τόσκα.

Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ τους εντυπωσίασε και πιθανότατα θα αποτελέσει επιλογή σε μία από τις επόμενες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού. Μάλιστα, ο Μιχαλτσέα προέβη σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα FANATIK.RO στις οποίες τόνισε ότι ο Τόσκα πέρα από το αριστερό άκρο της άμυνας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη την ημέρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι. Είδαμε τον Τόσκα επειδή έχει πολύ λίγο χρόνο στον ΠΑΟΚ και θέλαμε να μάθουμε ποια είναι η κατάστασή του. Έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να δούμε τους παίκτες της Εθνικής στις ομάδες τους και εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για να πάμε σε τέτοια παιχνίδια. Νομίζω ότι έκανε καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Είναι μια λύση για τη θέση του κέντρο της άμυνας, αφού τραυματίστηκε και ο Κίρικες, αλλά και για την θέση του αριστερού μπακ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς