18.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Υπογράφουν τα νέα τους συμβόλαια Τάισον και Μουργκ

Πέφτουν οι υπογραφές στις ανανεώσεις του ΠΑΟΚ με Μουργκ και Τάισον, με τους δύο βασικούς πυλώνες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να παραμένουν στην Τούμπα και την επόμενη σεζόν

Ο ΠΑΟΚ τρέχει να κλείσει τα θέματα των ανανεώσεων στο ρόστερ του και άμεσα διευθετούνται οι υποθέσεις του Τάισον και του Τόμας Μουργκ. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές για ανανέωση και όπως φαίνεται ακόμα και μέσα στην ημέρα (2/2) αναμένονται υπογραφές στα νέα συμβόλαια.

Ο Τάισον αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ πριν από έναν χρόνο και αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2025. Ο 36χρονος μετρά φέτος 31 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και 11 ασίστ ενώ συνολικά έχει 50 εμφανίσεις με έξι γκολ και 14 ασίστ.

Όσον αφορά στον Μουργκ, ο 29χρονος αποκτήθηκε το 2020 από τη Ραπίντ Βιέννης κι αν αρχικά έδειχνε να μην ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο, τελικά προσαρμόστηκε και κούμπωσε άμεσα στα «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέκου μετρώντας φέτος εννέα γκολ και τρεις ασίστ σε 28 παιχνίδια και συνολικά 18 γκολ και εννέα ασίστ σε 109 εμφανίσεις. Μάλιστα, το νέο συμβόλαιο του Αυστριακού επιθετικού χαφ αναμένεται να έχει διάρκεια 2+1 ετών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς