16.7 C
Athens

Εξαιρετική κίνηση με Γκέλιο ανακοίνωσε ο Ιωνικός

Κίνηση-έκπληξη έκανε ο Ιωνικός με την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιάννη Γκέλιου! Ο 32χρονος θα παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γερμανίας εκεί όπου γεννήθηκε.

Ο Γκέλιος από το καλοκαίρι του 2022 αγωνιζόταν στην Μπαντίρμασπορ ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Άουγκσμπουργκ από όπου μετακόμισε στη Χάνσα Ροστόκ.

Ακολούθησε η Χόλσταϊν Κίελ με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με αποκορύφωμα φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας αφού απέκλεισε την Μπάγερν όντας ο πρωταγωνιστής!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με 32χρονο τερματοφύλακα.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, είναι 32 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Γεννημένος στη Γερμανία με Ελληνική καταγωγή, έχει ύψος 1.90μ.

Ο Γιάννης Γκέλιος, είναι προϊόν των ακαδημιών της Άουγκσμπουργκ, ενώ έχει υπερασπιστεί και την εστία της Χάνσα Ρόστοκ. Τον Ιούλιο του 2019, πήρε μεταγραφή για την Χόλσταϊν Κίελ, ενώ από εκεί μετακόμισε στην Τουρκία για την Μπαντίρμασπορ.

Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού. Σου ευχόμαστε υγεία και να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου παρέα με την ομάδα μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς