21.7 C
Athens

Ετοιμάζεται «βόμβα» στη Formula 1: Στη Ferrari το 2025 ο Λούις Χάμιλτον;

Για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στον Βρετανό πιλότο και τη Ferrari κάνουν λόγο ιταλικά Μέσα

Ο Σαρλ Λεκλέρ θα «τρέχει» και τα επόμενα χρόνια στη Φόρμουλα Ενα με τη Ferrari, καθώς υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο τον «δένει» με τους «κόκκινους», και μετά τη σεζόν του 2024. Η ιταλική ομάδα όμως έχει μεγάλα σχέδια για την αγωνιστική σεζόν του 2025, καθώς ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της συνεργασίας της με τον Λούις Χάμιλτον!

Τα σχετικά ρεπορτάζ αποκαλύπτουν πως η Scuderia θέλει να φέρει τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μαρανέλο, ώστε να αποτελέσει αγωνιστικό δίδυμο με τον Λεκλέρ και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να τα καταφέρει.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Ferrari, Τζον Ελκαν, συναντήθηκε με τον Βρετανό τις προηγούμενες μέρες και συζήτησαν την πιθανή συνεργασία τους, καθώς ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συμβόλαιό με τη Mercedes για έναν συν έναν χρόνο.

Ο Χάμιλτον, στα 39 του πλέον χρόνια, παραμένει ο οδηγός με τα περισσότερα πρωταθλήματα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ (7), με τις περισσότερες νίκες (103), με τις περισσότερες pole position (104) και με τα περισσότερα πλασαρίσματα στην πρώτη τριάδα (197) στην ιστορία της Φόρμουλα Ενα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς