18.2 C
Athens

Μήτογλου: «Με τον τρόπο που παίζουμε, δίνουμε ελπίδες στον κόσμο για το 7ο ευρωπαϊκό»

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την εικόνα του φετινού μπασκετικού Παναθηναϊκού και ήδη ζητά από τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν τον τίτλο της Euroleague.

Ο Ντίνος Μήτογλου απάντησε στην απαίτηση των φιλάθλων για ευρωπαϊκό κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, ζητώντας… ψυχραιμία: «Ο Παναθηναϊκός στοχεύει πάντα στην κορυφή, πρέπει όμως να είμαστε ταπεινοί, να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Με τον τρόπο που παίζουμε δίνουμε ελπίδες για το έβδομο ευρωπαϊκό, δεν το κρύβουμε αλλά πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι».

Σύμφωνα με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού, η άμυνα έπαιξε τον σημαντικό ρόλο στη νίκη επί της ομάδας του Μεσίνα: «Η άμυνα μας ήταν το κλειδί για να πάρουμε τη διαφορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα μιας και γενικά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Υπάρχουν πολλές επαφές, πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάθε δεδομένο.

Όταν γυρίσουν όλα τα παιδιά και είναι στο 100%, θα έχουμε περισσότερες επιλογές, δείχνουμε συνεχώς μία βελτίωση και πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς