17.4 C
Athens

Επιχείρησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο και έχασε τη ζωή του (video)

Τραγική κατάληξη για ληστεία-θρίλερ στην καρδιά της Αθήνας μέρα-μεσημέρι

Μια απίστευτη απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε στην οδό Γλάδστωνος στην περιοχή της Ομόνοιας το μεσημέρι της Παρασκευής είχε τραγική κατάληξη, καθώς ο επίδοξος ληστής τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο άνδρας εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο κρατώντας μαχαίρι, ενώ ο ιδιοκτήτης είχε βγει έξω για να πάει στο περίπτερο. Άρχισε να ψάχνει τη λεία του όταν αντιλήφθηκε ότι αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί απέξω και παρακολουθούσε τις κινήσεις του.

Ο επίδοξος ληστής επιχείρησε να βγει από την πόρτα ασφαλείας, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε πανικοβλήθηκε και με έναν πυροσβεστήρα έσπασε την τζαμαρία, επιχειρώντας να «βουτήξει» μέσα από τα τζάμια στο δρόμο. Τότε διερχόμενοι περαστικοί του επιτέθηκαν, και ο ληστής που φαίνεται πως είχε τραυματιστεί σοβαρά από τα τζάμια έπεσε στο έδαφος και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Δεν έχει διευκρινιστεί αν η επίθεση των περαστικών συνέβαλε ή επιδείνωσε την κατάστασή του και αυτό προφανώς θα διερευνηθεί από την αστυνομία.

Καρέ-καρέ η ληστεία

Ενα βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα protothema.gr παρουσιάζει καρέ-καρέ τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος που κατέληξε στον βαρύ τραυματισμό και θάνατο του ληστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς