17.3 C
Athens

Λάσο: Αμφίβολοι οι Μπόνγκα και Ιμπάκα, ο Ολυμπιακός τα πάει πολύ καλά παρά τους τραυματισμούς

Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Βαυαροί ενόψει Ολυμπιακού μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη μέχρι τώρα πορεία των «λαβωμένων» Ερυθρόλευκων στη Euroleague

Η Μπάγερν υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (1/2) για την 25η αγωνιστική της Euroleague με τον Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις του να στέκεται στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Βαυαροί και κάποια από αυτά είναι αρκετά σημαντικά.

Περί των Μπόνγκα, Μπούκερ και Ιμπάκα ο λόγος, αφού και οι τρεις τους είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στο Μόναχο, κάτι που επιβεβαίωσε και στις σημερινές δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού στη Euroleague, την οποία χαρακτήρισε «πολύ καλή» παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών που συνεχίζει να αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Η περίπτωση του Μπόνγκα ίσως είναι ένα θέμα και θα πρέπει να δούμε για να πάρουμε μία απόφαση με τον Ιμπάκα, καθώς τελείωσε το ματς με την Μπασκόνια με πρόβλημα και πόνους στο πόδι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παίζει με πολλή ενέργεια στην άμυνα. Είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες της Euroleague. Δεν είχαν εύκολη χρονιά μέχρι στιγμής.

Είχαν τραυματισμούς, παρόμοια προβλήματα μ’ αυτά που έχουμε κι εμείς εδώ, αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα που έχουν σαν ομάδα. Το θέμα είναι να είσαι ψυχικά έτοιμος για ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς