19 C
Athens

Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ο Κάρλες Πέρες

Ο Ισπανός πρώην μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ρόμα δεν έχει βρει χώρο φέτος στη Θέλτα και ο Ολυμπιακός εξετάζει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού

Λίγο πριν την εκπνοή των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός εξετάζει την απόκτηση του Κάρλες Πέρες από τη Θέλτα. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών των Γαλιθιάνων (προφανώς με τη μορφή δανεισμού) παρότι διατηρεί συμβόλαιο ως το 2027. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Ισπανού καθώς τον είχε πέρσι στην ισπανική ομάδα.

Η Θέλτα είχε αποκτήσει αρχικά ως δανεικό από τη Ρόμα τον Ισπανό και το καλοκαίρι απέκτησε αντί 5.000.000 ευρώ τα δικαιώματά του (συμβόλαιο ως το 2027) χωρίς ωστόσο φέτος να έχει ρόλο βασικού υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός προπονητής τον έχει χρησιμοποιήσει σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος ως αλλαγή και σε 3 στο Κύπελλο όπου έχει σημειώσει και 2 γκολ. Συνολικά με τους Γαλιθιάνους έχει 50 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Κάρλες Πέρες έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπαρτσελόνα (13 συμμετοχές με την 1η ομάδα με 2 γκολ και 3 ασίστ) πριν παραχωρηθεί με μεταγραφή στη Ρόμα όπου έκανε 76 εμφανίσεις με 7 γκολ και 8 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς