17.3 C
Athens

Sun: «Πιέζει για τη μεταγραφή του Κινκουέ η Γουέστ Χαμ, μπορεί να της κοστίσει έως 11,5 εκατ. ευρώ»

Στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ έχει μπει ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ετιέν Κινκουέ, που δεν πήρε ποτέ ευκαιρία με την πρώτη ομάδα των Ερυθρολεύκων.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Sun» τα «Σφυριά» έχουν λοκάρει την περίπτωση του 22χρονου Γάλλου αμυντικού για τα στόπερ κι όπως φαίνεται είναι διατεθειμένα να προσφέρουν μέχρι και το ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ στην Χάβρη για να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από τη χρηματιστηριακή αξία του παίκτη, που σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στο 1,5 εκατομμύριο, που ωστόσο δείχνει το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτόν οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ, εφόσον το αγγλικό ρεπορτάζ έχει βάση.

Πάντως, από τη «Sun» τονίζεται πως ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει τόσο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης όσο και η Σάλτσμπουργκ, με το συμβόλαιο του Κινκουέ με τη Χάβρη να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Ο Κινκουέ, που έφυγε τον περασμένο Γενάρη από τον Ολυμπιακό, στη θητεία του στην Ελλάδα μέτρησε συνολικά 23 εμφανίσεις μόνο με τη β’ ομάδα των Πειραιωτών, ενώ στη Χάβρη φέτος έχει αγωνιστεί σε 16 ματς στη Ligue 1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς