18.4 C
Athens

CAS: Στις 6 Φεβρουαρίου θα εκδικαστεί η έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Η εκδίκαση της «υπόθεσης Χουάνκαρ» από το CAS μετά την έφεση του Ολυμπιακού ορίστηκε για την επόμενη Τρίτη (6/2) και μένει να φανεί ποια θα είναι η οριστική τύχη ενός ντέρμπι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αλλά κατοχυρώθηκε σε πρώτο δικαστικό βαθμό -μέσω ΕΠΟ- στον Παναθηναϊκό

Ορίστηκε η ημερομηνία κατά την οποία θα εκδικαστεί από το CAS η έφεση του Ολυμπιακού για την «υπόθεση Χουάνκαρ» που οδήγησε στην οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβρη, το οποίο μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ «έληξε» με τη νίκη να κατοχυρώνεται στα χαρτιά στους Πράσινους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS μετά τη νέα έφεση του Ολυμπιακού ορίστηκε για την επόμενη Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, ενώ σημειώνεται πως ολοκληρώθηκε το προκαταρκτικό στάδιο εξέτασης της υπόθεσης ενώπιον του CAS για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα που έσκασε αρκετά μέτρα μακριά του στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά, κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό με 3-0, ενώ ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε και με αφαίρεση ενός βαθμού, όπως και με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς