19.7 C
Athens

Επίσημο του Τζουλιάνι στον πάγκο της Μόντενα

Προπονητής της ιταλικής Μόντενα και με τη βούλα είναι ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, που έφυγε από τη Χέμπαρ μεσούσης της σεζόν λόγω οικονομικών προβλήματος και έχει ολοκληρώσει τη συνεργασία του με την εθνική Τουρκίας, πήρε την απόφαση να επιστρέψει σε πάγκο ομάδας της πατρίδας του μετά από έξι χρόνια, όταν και αποχώρησε από την Πιατσέντσα, ενώ έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Λούμπε και Βερόνα.

Η κάτοχος του CEV Cup βρίσκεται στην 8η θέση (ρεκόρ 8-8) του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, όσους έχει και η Τσιστέρνα που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, ενώ μετρά μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την παρουσίασή του από την ιταλική ομάδα τόνισε πως είναι τιμή του να προπονεί έναν σύλλογο με την ιστορία της Μόντενα και μάλιστα σε μία δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τελευταία ο σύλλογος. Παράλληλα, πρόσθεσε πως βλέπει αρκετά μεγάλη προοπτική στην ομάδα και ανυπομονεί να πιάσει δουλειά για να βάλει τη δική του ταυτότητα σ’ ένα περιβάλλον που γνωρίζει καλά από τις προηγούμενες ομάδες του στην Ιταλία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς