27.3 C
Athens

Ότο: Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει τίτλους

Επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Γιόνι Ότο, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού το μεσημέρι της Δευτέρας (29/1).

Ο πρώην μπακ της Γουλβς, με την οποία μέτρησε 134 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ πριν μείνει ελεύθερος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ασπρόμαυρων ο Ισπανός ακραίος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με τη φανέλα του Δικεφάλου, ενώ πρόσθεσε ότι χρειαζόταν ένα νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Γνωρίζω το πρωτάθλημα και ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή και παλεύει στην Ευρώπη και στο Κύπελλο. Θεώρησα πως είναι ένα ωραίο μέρος για να έρθω. Γνωρίζω για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για την πόλη. Θέλω να το απολαύσω, να ξεκινήσω ξανά. Θέλω να απολαύσω την στιγμή και να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους», ήταν οι πρώτες του λέξεις στο κανάλι του Δικεφάλου.

«Νιώθω καλά. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα και την οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν μια στιγμή στη ζωή μου, που ήθελα μια αλλαγή., να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Θέλω να ξεκινήσω, να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φιλάθλους, την πόλη. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκινήσω», πρόσθεσε και περιέγραψε τον εαυτό του λέγοντας:

«Είμαι φιλόδοξος. Είμαι παθιασμένος και… θυμωμένος στο χορτάρι. Παράλληλα προσπαθώ να τους βοηθάω όλους. Θέλω να νιώθω καλά, να μπω στο γήπεδο και να ζήσω ωραίες στιγμές. Είμαι σε καλή κατάσταση. Θα παλέψω για το καλό της ομάδας, εντός κι εκτός γηπέδου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς