22.9 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ο Ράιτ είναι σε καλή κατάσταση, του κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα για Άλμπα

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Πετρούσεφ κόντρα στην Άλμπα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ακόμη ένα ματς ειδικών συνθηκών θα είναι το αυριανό (30/1) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν. Όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός, ο Μόουζες Ράιτ που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ακόμη δεν έχει κάνει προπόνηση με τους Ερυθρόλευκους, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και του γίνονται ταχύρρυθμα μαθήματα με βίντεο. Σχετικά με τον Πετρούσεφ, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως το πιθανότερο σενάριο θέλει και τον Σέρβο εκτός του αγώνα με την Άλμπα.

Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Ράιτ με Άλμπα, δύσκολα προλαβαίνει ο Πετρούσεφ

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για το προφίλ της Άλμπα Βερολίνου: «Αρχικά να πω ότι τρέφουμε τον απόλυτο σεβασμό για την Άλμπα, τον προπονητή και το πρόγραμμά της. Πάντα παίζει στον ίδιο ρυθμό, ιδίως εντός έδρας ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αφού πέρυσι πιο εύκολα κερδίσαμε στην έδρα τους. Μία φορά έχουμε χάσει κιόλας όταν είχα πρωτοέρθει.

Έχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που βασίζεται σε υψηλό τέμπο, στο πώς εκτελούν επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος μαζί τους, να ελέγχεις τα ριμπάουντ και να προσέχεις τις κατοχές, γιατί αν κάνεις κακές επιλογές θα τρέξει στο τρανζίσιον».

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού στην θέση του σέντερ: «Έχουμε μία πολύ ειδική κατάσταση, με την έννοια ότι οι Μιλουτίνοφ, Φαλ είναι έξω και πιθανά και ο Πετρούσεφ, θα δούμε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι στις θέσεις της frontline θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ».

Για τον Ράιτ: «Ο Ράιτ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μαζί μας σήμερα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι που θα βγούμε να το παλέψουμε και να μην πιστεύει κανείς ότι είμαστε φαβορί ή ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε.

Το θετικό είναι πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έρχεται με παιχνίδια. Στην ατομική προπόνηση που έκανε χθες έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά προφανώς έχει να κάνει με την προσαρμογή του στα επιθετικά και αμυντικά plays.

Του κάνουμε κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα με VIDEO, ας ελπίσουμε ότι η προσαρμογή του θα είναι αυτή που πρέπει για να παίξει όσο περισσότερο γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι υπέρ φυσικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς