18.8 C
Athens

Ο Γιάννης Γεωργαλλής στο τεχνικό επιτελείο του Ηλία Ζούρου στην ΑΕΚ

Άμεσος βοηθός του Ηλία Ζούρου στην ΑΕΚ θα είναι ο Γιάννης Γεωργαλλής όπως ανακοίνωσε η Ένωση λίγες ώρες μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, στη νίκη επί της Καρδίτσας.

Ο Γεωργαλλής που βρισκόταν επί τρία συναπτά έτη στο τεχνικό επιτελείο του Κολοσσού θα συνεχίσει ως άμεσος συνεργάτης του Ζούρου στην ΑΕΚ, που άλλαξε τα πάντα στον πάγκο της μετά την αποδέσμευση του Πλάθα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος εντάσσεται σήμερα (Κυριακή, 28/01) στο τεχνικό επιτελείο του Ηλία Ζούρου.

Υπήρξε επί 3 χρόνια μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels Collection, όντας συνεργάτης κατά σειρά των Ηλία Καντζούρη, Ηλία Παπαθεοδώρου, Κούρο Σεγκούρα.

Την ομάδα συνεργατών του Ηλία Ζούρου, μετά και την αποχώρηση του Ισπανού Ελόι Ραμίρεθ, αποτελούν πλέον οι Γιάννης Γεωργαλλής, Βαγγέλης Τσεπέλης, Νάκης Μουρατίδης, Ανδρέας Γαβαλάς, Στράτος Τσαμπής (γυμναστής).

Δήλωση Γιάννη Γεωργαλλή: «Αποτελεί τιμή και ευθύνη για εμένα, να βρίσκομαι σ’ ένα κλαμπ, όπως είναι η ΑΕΚ. Προφανώς, δεν είναι ώρα για λόγια. Απαιτείται σκληρή δουλειά. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κατεύθυνση, που της αξίζει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς