21.5 C
Athens

Πανσερραϊκός – Βόλος 2-2: Οι Σερραίοι σπατάλησαν χρυσή ευκαιρία να μπουν δυναμικά στη μάχη της 6άδας

Ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για μια πολύ σημαντική νίκη καθώς ο Βόλος τον σόκαρε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2.

Η ομάδα των Σερρών ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, οι φορές που απειλήθηκε ήταν ελάχιστες. Έτσι έχασε χρυσή ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη που θα ήταν και η τρίτη συνεχόμενη και θα την έφερναν μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την 6η Λαμία.

Από την άλλη ο Βόλος σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλός κατάφερε να πάρει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ασενούν, όμως η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ.

Μέσα σε δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς, με τον Θυμιάνη να ισοφαρίζει στο 50′ από το σημείο του πέναλτι και τον Δεληγιαννίδη στο 60′ να ολοκληρώνει την ανατροπή.

Ο Βόλος προς το τέλος ανέβασε την απόδοση του και είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 80′, η οποία ήταν η πρώτη του στο παιχνίδι πέρα από το γκολ. Ο Μωραΐτης νικήθηκε από τον Χόβαν σε τετ-α-τετ ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μύγας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από πλεονεκτικό σημείο.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Χουάν Γκαρσία να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 2-2.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90′ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90′ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (46’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (77’ Οικονόμου).

Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (62’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (46’ Κόμπα), Τσοκάνης (74’ Ντέλετιτς), Σιέλης (62’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς