21.2 C
Athens

Παναιτωλικός – Λαμία 1-2: Οι Αγρινιώτες έσπασαν τα δοκάρια κι ο Νούνιες υπέγραψε την 4η σερί ήττα τους

Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την εξάδα πέτυχε η Λαμία επικρατώντας με 1-2 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Αγρινίου έψαχνε ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να βάλει στοπ στο σερί τριών συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έσπασε τα δοκάρια, όμως η τύχη δεν ήταν μαζί της.

Από την άλλη η Λαμία πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που την ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας και την έκανε να περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές φάσεις στο παιχνίδι, με τη Λαμία ωστόσο να έχει την υπεροχή και να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση για τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς προβάδισμα στο παιχνίδι, με τον Μάλτσι να σκοράρει με κεφαλιά στο 11ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος.

Ο Ισπανός επιθετικός έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο στιγμές στη συνέχεια του πρώτου μέρους. Αρχικά στο 22′ πήγε να πετύχει ένα φανταστικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 34′ έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή όμως είδε τον Καπίνο να έχει απάντηση με το πόδι.

Στο 45′ οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο ματς, όταν Χουάνπι και Καρέλης έστειλαν δύο φορές στην ίδια φάση την μπάλα στο δοκάρι.

Το γκολ που δεν ήρθε στο τέλος του ημιχρόνου ήρθε στις αρχές του δευτέρου για τον Παναιτωλικό, με τον Μαυρία να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 46′.

Από εκεί και πέρα η Λαμία ήταν αυτή που είχε την μπάλα στα πόδια και πήρε τις περισσότερες πρωτοβουλίες, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παναιτωλικός φάνηκε να είναι συμβιβασμένος με την ισοπαλία, όμως προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός. Κάπως έτσι ήρθε το τρίτο του δοκάρι στο ματς, με τον Ζοάο Πέδρο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με το κεφάλι στο 78′.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη πλήρωσε λίγο αργότερα τη μεγάλη αυτή ευκαιρία, με τον Νούνιες να κάνει φανταστική ατομική ενέργεια και να σουτάρει για το 1-2 στο 83′.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Παναιτωλικός γεύτηκε το πικρό ποτήρι της τέταρτης συνεχόμενης ήττας του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Καπίνο, Μαυρίας (90΄ Μπακάκης), Μπ.Ντουάρτε, Στάγιτς, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες (90΄Μπουζούκης), Χατζηθεοδωρίδης (76΄Ζοάο Πέδρο), Καρέλης, Σενγκέλια (65΄Ντίαζ), Χουάνπι (65΄Φρ. Ντουάρτε).

ΛΑΜΙΑ (ΒΟΚΟΛΟΣ): Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Καρλίτος (80΄Τσούκαλος), Ρούμπ.Μαρτίνεθ (73΄Σίντκλεϊ), Σιμόν, Μάλτσι (90΄Κορνέζος), Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (73΄ Τόσιτς), Αμαράλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς