26.1 C
Athens

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ενημέρωση για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τα ΜΜΕ σχετικά με τις διαπιστεύσεις για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της πραγματοποίησε ενημέρωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σχετικά με τις διαπιστεύσεις για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League, με τον ΠΑΟΚ (γήπεδο Καραϊσκάκη, 30/9/2018 και ώρα 20:30) ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα εκδώσει ημερήσιες, ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] με την ένδειξη «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΠΑΟΚ» μέχρι την Τετάρτη 26/9/2018.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει για την πορεία των αιτημάτων και για την παραλαβή των καρτών, απαντώντας με e-mail σε κάθε αίτημα ξεχωριστά.

* Διαπιστευτικό σύστημα θα λειτουργήσει και για τους φωτογράφους-φωτορεπόρτερ, οι οποίοι καλούνται να αποστείλουν τα αιτήματά τους με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (τηλ. 210 4143000) καθημερινά και ώρες 10:00 με 18:00».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς