22.7 C
Athens

Ο Μπαντής δημοσίευσε συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη που του οφείλονται χρήματα: «Δεν αντέχω άλλο» (pic)

Σοκ προκαλεί η συνομιλία που δημοσίευσε ο Γιώργος Μπαντής στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη στον οποίο οφείλονται χρήματα και απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να εφαρμόσει άμεσα τον νόμο.

«Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε», έγραψε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ.

«Γιώργο τι κάνεις; Είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο, η κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα. Το μυαλό μου πάει πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτομαι άσχημα πράγματα, δεν αντέχω άλλο. Φοβάμαι», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρώην ποδοσφαιριστής, με τον Μπαντή να προσπαθεί να τον καθησυχάσει και να τονίζει πως έχουν σταλεί δύο επιστολές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς