22.9 C
Athens

Τζόκοβιτς – Σίνερ 1-3: Ο σπουδαίος Ιταλός απέκλεισε τον μύθο και πέρασε στον τελικό του Australian Open

Ο απίστευτος Γιανίκ Σίνερ με κυριαρχική εμφάνιση υποχρέωσε τον Τζόκοβιτς στην πρώτη του ήττα στο Αυστραλιανό Open μετά από 2.195 ημέρες και προκρίθηκε στον πρώτο τελικό Γκραν Σλαμ τουρνουά στην καριέρα του

Την απόλυτη έκπληξη στην Αυστραλία την έκανε ο Γιανίκ Σίνερ! Ο απίθανος Ιταλός με μια συγκλονιστική εμφάνιση πέταξε στον τελικό του Australian Open και άφησε εκτός τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τελευταία φορά στη διοργάνωση ηττήθηκε πριν από 2.195 ημέρες (2018)!

Το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε τελικό Γκραν Σλαμ για να διεκδικήσει τον τίτλο. Δεν το έκανε δύσκολα, αλλά εμφατικά με κυριαρχία από το πρώτο σετ!

Ο Ιταλός κατέκτησε το πρώτο με 6-1, το δεύτερο με 6-2 και παρά την αντίδραση και την αντίσταση του Νόλε στο τάι μπρέικ του τρίτου (6-7), ο 22χρονος πανηγύρισε εύκολα τη νίκη στο τέταρτο σετ (6-3) για να πάρει την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Ντανίλ Μεντβέντεφ (νούμερο 3) – Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νούμερο 4).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς