24 C
Athens

Δημήτρης Θάνος στον ΑΘΛΟ: «Σέβομαι απεριόριστα τον Γ. Μπαρτζώκα, δεν προήλθε από εμένα το επίμαχο σχόλιο»

Με δήλωσή του στον ΑΘΛΟ, ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Θάνος τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το προφίλ από το οποίο προήλθε το εμετικό σχόλιο κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα και εκφράζει τον σεβασμό του για όσα έχει πετύχει ο δις κορυφαίος τεχνικός της Ευρώπης

Ο πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Θάνος, βρέθηκε στην επικαιρότητα το μεσημέρι της Πέμπτης όχι για καλό λόγο. Μια ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά στα social media με ερωτηματικό για την ταυτότητα του «συντάκτη» περιείχε ένα απαράδεκτο σχόλιο σε γνωστή σελίδα facebook, το οποίο προερχόταν από ένα προφίλ με το όνομα και τη φωτογραφία του Δημήτρη Θάνου.

Το εμετικό σχόλιο που δημοσιεύτηκε κάτω από ένα χιουμοριστικό βιντεάκι του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε ως στόχο τον προπονητή του Ολυμπιακού και έλεγε τα εξής:

«Ό,τι κομπλεξικότερο έχει δει το ελληνικό μπάσκετ. Ένα ευρωπαϊκό έχει και με την ομάδα του τεράστιου Ίβκοβιτς. Τους άφησε 2 χρόνια ο DPG μπας και ράψουν κανένα αστέρι παραπάνω, αυτό είναι loser.

Αν όχι από φέτος, για τα επόμενα 15-20 χρόνια θα βαρεθείτε να βλέπετε τον ΠΑΟ να ράβει αστέρια!

Μετά θα έρθει ο Παύλος Γιαννακόπουλος ο νεότερος!».

Ο σάλος που προκλήθηκε ήταν μεγάλος, ο κύριος Θάνος κλείδωσε τον λογαριασμό του στο facebook και στη συνέχεια άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ του. Έχοντας διαβάσει όσα γράφτηκαν για εκείνον, επικοινώνησε με τον διευθυντή έκδοσης του Athlosnews.gr, Γιώργο Χαλά, κάνοντας μια προσωπική δήλωση με την οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι προήλθε από εκείνον το απρεπέστατο σχόλιο.

Σε συνέχεια της διευκρινιστικής ανάρτησης που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Δημήτρης Θάνος ξεκαθάρισε ότι σέβεται απεριόριστα την πορεία του Γιώργου Μπαρτζώκα, ότι δεν σχολιάζει αθλητικά δρώμενα στα social και ότι το συγκεκριμένο σχόλιο προήλθε από κάποιο fake προφίλ που χρησιμοποίησε το όνομά του και τη φωτογραφία προφίλ του.

Δημήτρης Θάνος σχόλιο για Μπαρτζώκα

Διαβάστε αναλυτικά τη διευκρινιστική δήλωση του Δημήτρη Θάνου στον ΑΘΛΟ 

«Αφού ευχαριστήσω τον κύριο Χαλά που άκουσε και την άλλη πλευρά, δηλώνω ότι αυτό που γράφτηκε σε σελίδα του facebook δεν με αντιπροσωπεύει καθώς αφενός σέβομαι απεριόριστα την πορεία του κυρίου Μπαρτζώκα (το αναφέρω άλλωστε και στην πραγματική μου δήλωση το 2022 που τον αποθεώνω) και αφετέρου δεν προήλθε από εμένα.

Η φωτογραφία στον λογαριασμό μου στο facebook αλλάχτηκε από εμένα, καθώς το προφίλ που ανέφερε όλα αυτά που “κατηγορούμαι” και που δημιουργήθηκε από κάποιον που δεν γνωρίζω, απεικονίζει και τα παιδιά μου. Δεν σχολιάζω αθλητικά δρώμενα, πόσο μάλλον για κάποιο άλλο άθλημα από αυτό που υπηρετώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς