15.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε το ταξίδι του για Ελλάδα ο Κάρμο

Ο 24χρονος στόπερ ξεκίνησε το ταξίδι του από την Πορτογαλία με προορισμό την Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό μπήκε ο Νταβίντ Κάρμο.

Οι Ερυθρόλευκοι τα βρήκαν με την Πόρτο για τον δανεισμό του 24χρονου στόπερ μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς στα 18 εκατομμύρια ευρώ.


Το ενοίκιο που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός στην Πόρτο είναι ύψους 250.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μπόνους άλλων 250.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα του Καρβαλιάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΜΟ

Ο Πορτογάλος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608 λεπτά συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο Οπόρτο, ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς