21.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Μόουζες Ράιτ για αντι-Μιλουτίνοφ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στην κορυφή της λίστας του το θηρίο της Μερκεζεφέντι, Μόουζες Ράιτ και οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να σπάσουν το συμβόλαιο του παίκτη που κάνει θραύση από την πρώτη κιόλας εμφάνισή του στο τουρκικό πρωτάθλημα

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ, σε συνδυασμό με την απουσία του Μουσταφά Φαλ για τις επόμενες δυο εβδομάδες, έβγαλαν τον Ολυμπιακό ξανά στην αγορά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιβεβαίωσε πως οι νταμπλούχοι θα κινηθούν για σέντερ και το όνομα που δεσπόζει στη λίστα του είναι αυτό του Μόουζες Ράιτ.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη που αγωνίζεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο τουρκικό πρωτάθλημα και μετά από πέντε αγώνες έχει καταγράψει αδιανόητα νούμερα: 26,4 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 1,4 κοψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Ο 25χρονος Αμερικανός αποκτήθηκε από τη Μερκεζεφέντι ως αντικαταστάτης του Νταν Οτούρου που μετακόμισε στην Εφές και από την πρώτη του παρουσία στο τουρκικό πρωτάθλημα έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Οι πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ λένε πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για τον παίκτη, αφού πρώτα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του. Το buy-out του Ράιτ δεν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και ο ίδιος φέρεται να βλέπει με πολύ καλό μάτι τη μετακίνησή του στους φιναλίστ της περυσινής Euroleague.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς