20.8 C
Athens

Διαιτητές: «Σας περιμένουμε με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12/2, τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»

Ανακοίνωση με υπονοούμενα για τις δηλώσεις του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξέδωσαν οι διαιτητές της Super League

Για την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου αναφέρονται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διαιτητές της Super League.

Οι διαιτητές σε ανακοίνωση που εξέδωσαν καταδικάζουν την επίθεση στη σύντροφο του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και στη συνέχεια αφήνουν υπονοούμενα για τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στις οποίες ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να πάνε στις 12 Φεβρουαρίου με τις οικογένειες τους στα γήπεδα.

Η ΕΠΟ κατήγγειλε επίθεση σε βάρος της συντρόφου του Μάνταλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση αυτή τη φορά σε ΓΥΝΑΙΚΑ.

Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα!

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς!

Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου . Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς