17.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Έντυσε στα ερυθρόλευκα τον Κάρμο ο Ρομάνο, αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal με την Πόρτο

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Κάρμο: Η απλησίαστη ρήτρα αγοράς του και το παχυλό μπόνους σε περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι κατακτήσουν τον τίτλο στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αναμένεται την Πέμπτη (25/1) ο Νταβίντ Κάρμο, με τους Ερυθρόλευκους να τα έχουν βρει σε όλα με την Πόρτο για τον δανεισμό του 24χρονου στόπερ μέχρι το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς στα 18 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό μεταφέρει σαν πληροφορία και ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που σε ανάρτησή του «έντυσε» από τώρα στα ερυθρόλευκα τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και αποκάλυψε τις οικονομικές λεπτομέρειες στη συμφωνία με τους «Δράκους».

Σε αυτές προβλέπεται ενοίκιο ύψους 250.000 ευρώ που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός στην Πόρτο για την απόκτηση του Κάρμο, ενώ στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και μπόνους άλλων 250.000 ευρώ σε περίπτωση που η ομάδα του Καρβαλιάλ κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε η οψιόν αγοράς εκτοξεύτηκε στα 18 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα πάντα αναφορικά με τα ιατρικά του τεστ και τα αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα έχουν προγραμματιστεί.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΜΟ

Ο Κάρμο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην πρώτη ομάδα της Πόρτο, μετρώντας 7 συμμετοχές και 608 λεπτά συμμετοχής στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο από τον Νοέμβριο βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον «έστειλε» στη β’ ομάδα των Δράκων.

Συνολικά, με τη φανέλα της Πόρτο στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στο Οπόρτο, ο Κάρμο μέτρησε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (μόλις 11 φέτος), ενώ ως παίκτης της Μπράγκα έπαιξε σε 57 παιχνίδια (τα περισσότερα με τον Καρβαλιάλ στην άκρη του πάγκου) σημειώνοντας κι ένα γκολ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς