17 C
Athens

Αποθέωσε ξανά τον Ολυμπιακό ο Ματέο: «Σύλλογος με μεγάλη καρδιά και περηφάνια, αξίζει όλο τον σεβασμό μου»

Απίστευτη αποθέωση στον οργανισμό του Ολυμπιακού από τον προπονητή της Ρεάλ, που πάντα στάζει μέλι για τους Ερυθρόλευκους, τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα όσα τους χαρακτηρίζουν ως ομάδα

Ο Τσους Ματέο έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση τον Ολυμπιακό και φροντίζει να το δείχνει με κάθε τρόπο και σε κάθε αφορμή που του παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια.

Από την περίοδο του περσινού τελικού της Euroleague, όταν κι έσταξε μέλι για τη γενική λειτουργία της ομάδας εντός κι εκτός παρκέ αλλά και τη φιλοσοφία του προπονητή της, Γιώργου Μπαρτζώκα, μέχρι και σήμερα, σχεδόν ένα 24ωρο πριν τη νέα κόντρα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (25/1, 21:45).

Ο Ισπανός τεχνικός αποθέωσε ξανά τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ομάδα πρωταθλητισμού που πάντα τα καταφέρνει στις κρίσιμες στιγμές λόγω της μεγάλης καρδιάς και της περηφάνιας που τον διακρίνει σαν σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που σέβεται η Ευρώπη γι’ αυτά που έχει καταφέρει στο πέρασμα των χρόνων, για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, για τον προπονητή που έχει το δικό του στιλ, ένα στιλ που εύκολα αναγνωρίζεις. Είναι μία ομάδα με προσωπικότητα, με καλούς παίκτες και με καρδιά πρωταθλητή. Είναι μία καλά χτισμένη ομάδα, μία καλά οπλισμένη ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες, τον Σλούκα και τον Βεζένκοβ, όμως τις κάλυψαν αρκετά καλά μέχρι να έρθουν οι τραυματισμοί.

Τώρα προσπαθούν να ανακτήσουν την συνέπειά τους. Αν του το επιτρέψουν τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό, ένας σύλλογος με μεγάλη καρδιά και περηφάνια που πάντα τα καταφέρνει στις κρίσιμες στιγμές. Γι’ αυτόν τον τόλο, αξίζει όλο το σεβασμό μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς