17.2 C
Athens

Mundo Deportivo: «Ο Παναθηναϊκός δίνει συνολικά 5 εκατ. ευρώ για να πάρει τους Ταβάρες και Χεζόνια»

Επιμένουν οι Ισπανοί για Ταβάρες και Χεζόνια στον Παναθηναϊκό, αποκαλύπτοντας αυτή τη φορά και τα υψηλά ποσά που προτίθενται να τους προσφέρουν οι Πράσινοι με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν

Νέο ισπανικό δημοσίευμα εμπλέκει ξανά μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό με τους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια.

Μετά τη MARCA, σε ένα δημοσίευμα που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, και η Mundo Deportivo αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά χρήματα τόσο στον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όσο και στον Κροάτη φόργουορντ για να τους πάρουν «πακέτο» στο ΟΑΚΑ με φόντο την επόμενη σεζόν, κάτι που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά των Πρασίνων.

«Τόσο πολύ έχετε τρομοκρατηθεί στην Ισπανία;»: Η καυστική ατάκα Γιαννακόπουλου για Ταβάρες και Χεζόνια (vid)

Μάλιστα, όπως τονίζουν ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» προτίθεται να δώσει συμβόλαιο που θα «αγγίζουν» συνολικά τα 5 εκατομμύρια ευρώ και για τους δύο παίκτες, ώστε να κάνει ακόμα πιο ισχυρό το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2024/25.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο ισπανικό δημοσίευμα:

«Οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις είναι αυτές των Ταβάρες και Χεζόνια, από τη στιγμή που οι δυο παίκτες αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Μετά από μερικά χρόνια με χαμηλό μπάτζετ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο. Τόσο ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όσο και ο Κροάτης φόργουορντ γνωρίζουν από πρώτο χέρι το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας που είναι διατεθειμένη να δώσει 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά στον πρώτο και περισσότερα από 2 εκατομμύρια στον δεύτερο. Πρόκειται για ποσά πολύ μεγαλύτερα από αυτά που κερδίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς