21 C
Athens

Σίκμα: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα παίξουμε με αυτούς που έχουμε για τη νίκη στη Μαδρίτη

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τετάρτη για τη Μαδρίτη όπου το βράδυ της Πέμπτης (25/1, 21:45) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στην επανάληψη του περσινού τελικού στην Ευρωλίγκα.

Οι Ερυθρόλευκοι ως γνωστόν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών με τους Μιλουτίνοφ και Φαλ να είναι δεδομένα εκτός και τον Γκος να είναι αμφίβολος όπως είπε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός «σκαλίζει» την αγορά για ενίσχυση στη θέση «5».

Την ίδια στιγμή ο Λουκ Σίκμα που καλείται να δώσει λύσεις στην ομάδα παρά τη λιγοστή συνεισφορά του μέχρι τώρα, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες ενόψει του δύσκολου αγώνα στη Μαδρίτη και ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει για τη νίκη με όσους έχει στη διάθεσή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση ως ομάδα. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε στη Μαδρίτη τη Ρεάλ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γι αυτό», ανέφερε αρχικά.

Για τις απουσίες του Ολυμπιακού: «Είναι η φύση των πραγμάτων. Συμβαίνουν τραυματισμοί. Είναι δύσκολη και μεγάλη σεζόν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πάμε να παίξουμε με αυτούς που έχουμε. Πάμε για τη νίκη. Είμαστε πάντα έτοιμοι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς