21.7 C
Athens

Στις 12 Φεβρουαρίου η κοινή συνέντευξη Τύπου για Final Eight Ανδρών και τελικό Κυπέλλου Γυναικών

Η ΕΟΚ όρισε ημερομηνία για τη συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα είναι κοινή για το Final Eight Ανδρών και τον τελικό Γυναικών.

Η ημερομηνία που ορίστηκε είναι στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ σε αυτή θα βρεθούν οι αρχηγοί και οι προπονητές των οκτώ ομάδων του Final Eight, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τις ομάδες που θα βρίσκονται στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών, για τον οποίον έχει πάρει ήδη το εισιτήριο ο Παναθηναϊκός και περιμένει αντίπαλο από το ζευγάρι Ελευθερία Μοσχάτου – Εσπερίδες Καλλιθέας.

Τα ζευγάρια του Final Eight: 

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Άρης

Ολυμπιακός-Περιστέρι

Προμηθέας-Πανιώνιος

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για ένα τετραήμερο-γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ έχει ήδη αρχίσει. Από τις 15 ως τις 18 Φεβρουαρίου, η τελική φάση του ΟΠΑΠ Final 8 θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια», ενώ φέτος-για πρώτη φορά-θα διεξαχθεί παράλληλα και ο ΟΠΑΠ Τελικός Κυπέλλου Γυναικών, την ίδια ημέρα με αυτόν των Ανδρών (18/2).

Η κοινή συνέντευξη Τύπου, με εκπροσώπηση και από τις δέκα ομάδες, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο Marriott (Λεωφόρος Συγγρού 385).

Παρόντες θα είναι οι αρχηγοί και προπονητές των οκτώ ομάδων που θα λάβουν μέρος στο ΟΠΑΠ Final 8, Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος, όπως επίσης οι αρχηγοί και προπονητές των δύο φιναλίστ του ΟΠΑΠ Τελικού Κυπέλλου Γυναικών, δηλαδή του Παναθηναϊκού και του νικητή του σημερινού ημιτελικού ανάμεσα σε Ελευθερία Μοσχάτου και Εσπερίδες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς