17.7 C
Athens

Τσέλσι – Μίντλεσμπρο 6-1: Με μισή ντουζίνα γκολ στον τελικό του Carabao Cup

Το εισιτήριο για τον τελικό του Carabao Cup που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο Γουέμπλεϊ εξασφάλισε η Τσέλσι με μια σπουδαία ανατροπή και με… εκκωφαντικό τρόπο.

Παρά την ήττα με 1-0 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο, στον επαναληπτικό του Στάμφορντ Μπριτζ η ιστορία γράφτηκε διαφορετικά. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο απέδειξε πως υπάρχει τεράστια ποιοτική διαφορά και η πρόκριση ήρθε με… μισή ντουζίνα γκολ και συνολικό σκορ 6-2 μετά το 6-1 στο Λονδίνο!

 

Σημειώνεται πως η Τσέλσι θα βρεθεί για 10η φορά σε τελικό Λιγκ Καπ Αγγλίας και θα διεκδικήσει τον 6ο της τίτλο και πρώτο μετά τη σεζόν 2014/15 απέναντι στον νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα σε Φούλαμ και Λίβερπουλ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα ισοφαρίστηκε από το 15′ με το αυτογκόλ του Χάουσον στην προσπάθειά του να απομακρύνει προ του Μπρόγια, ενώ στο 19′ ο Ένσο Φερνάντες από κοντά έκανε το 2-0 μετά από ασίστ του Αλβανού συμπαίκτη του.

Ο Ντισασί κινούμενος ως φορ έκανε το 3-0 στο 36′ μετά από δικό του κλέψιμο και δική του συνεργασία με τον Στέρλινγκ ενώ τη σκυτάλη πήρε στο 42′ ο Πάλμερ με ψύχραιμο πλασέ.

Παρά τις αλλαγές η Τσέλσι βρήκε ακόμα δύο γκολ. Ο Πάλμερ με το δεύτερο προσωπικό του έκανε στο 77′ το 5-0 ενώ ο Μαντουέκε έγραψε το 6-0 με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ.

Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Μάικλ Κάρικ ήταν να σημειώσουν το γκολ της τιμής με τον Ρότζερς στο 88′.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς