18.7 C
Athens

Ομόφωνα νέος πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Γιάννης Γκαϊτατζής

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων και άλλοτε θρυλικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Δαρίβας έφυγε από τη ζωή και άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ερυθρόλευκη οικογένεια.

Έπειτα από 30 χρόνια που κατείχε τον ρόλο του προέδρου, ο Σύνδεσμος Βετεράνων κλήθηκε να αναδείξει τον νέο πρόεδρο ο οποίος μετά από ομόφωνη ψηφοφορία είναι ο Γιάννης Γκαϊτατζής. Ρόλο πρώτου Αντιπροέδρου θα κατέχει ο Παναγιώτης Κελεσίδης και δεύτερου ο Πέτρος Καραβίτης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Σε μία ιστορική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι, αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου. Ομόφωνα ψηφίστηκε από τα μέλη του Συνδέσμου ως νέος πρόεδρος ο Γιάννης Γκαϊτατζής και διαδέχθηκε τον αείμνηστο και εμβληματικό Γιώργο Δαρίβα ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή από το 1993.

Στην έναρξη της συνεδρίασης που έγινε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του θρυλικού Γιώργου Δαρίβα και εν συνεχεία ομόφωνα εκλέχθηκε ο Γιάννης Γκαιτατζής νέος πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού, με Α’ αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Κελεσίδη και Β’ Αντιπρόεδρο τον Πέτρο Καραβίτη. Ο Αντώνης Γλύκας παρέμεινε ως γενικός γραμματέας και ο Θανάσης Αγγελής θα είναι ο ταμίας του Συνδέσμου.

Αναπληρωτής γγ είναι ο Νίκος Μαριόλης, προπονητής της ομάδας των Βετεράνων ο Χρήστος Καλτσάς, με δεύτερο προπονητή τον Μπάμπη Σταυρόπουλο. Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Νίκος Βαμβακούλας, υπεύθυνος υγείας και γραφείων ο Γιώργος Κωττάκης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι Γιώργος Κοκολάκης, Γιώργος Βαΐτσης και Αντώνης Τζανετουλάκος.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς