21.7 C
Athens

Καθησυχασμός με Εκόνγκ στον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στα πλάνα της εθνικής Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα

Ο Τροστ Εκόνγκ αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού πριν το ματς για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Άφρικα, όπου η εθνική Νιγηρίας απέσπασε αυτό που χρειαζόταν και «σφράγισε» το εισιτήριο για τη φάση των «16» στη διοργάνωση.

Ο Νιγηριανός στόπερ σε νέες δηλώσεις του τόνισε ότι επιστρέφει κανονικά σε πρόγραμμα προπονήσεων και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για τα επόμενα παιχνίδια, μία εξέλιξη που ανακούφισε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με το βλέμμα στην επιστροφή του πιθανότατα μέσα στον Φλεβάρη.

«Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για τη συνέχεια, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μου θα συνεχίσει με τον ίδιο αέρα. Αν κοιτάξω τους ποδοσφαιριστές που έχουμε τώρα, θεωρώ πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Νιγηρίας, στην οποία έχω βρεθεί. Αυτό, το λέω με όλο τον σεβασμό σε όσους έχουν περάσει από εδώ», ανέφερε αρχικά ο στόπερ του ΠΑΟΚ.

Και συνέχισε. «Νομίζω πως έχουμε την πιο εντυπωσιακή επίθεση. Εχουμε τον καλύτερο επιθετικό, τον Οσιμεν. Δε μου κάνει τίποτα εντύπωση. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας και πιστεύουμε πολύ σε αυτό το γκρουπ. Ισως και να μας έχουν υποτιμήσει λίγο».

Όσο για την κατάστασή του και αν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό υπογράμμισε πως «είμαι καλά, δεν είμαι εκτός τουρνουά. Θα επιστρέψω στις προπονήσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς