23.4 C
Athens

Ξαναχτυπά ο Γιαννακόπουλος: «Κύριε Μπαρτζώκα παραδέξου ότι έχασες δίκαια, έπρεπε να φας 40άρα» (vid)

Σε νέο ξέσπασμά του μέσω Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα βάζει αυτή τη φορά με τον προπονητή του Ολυμπιακού καλώντας τον να παραδεχθεί ότι έχασε δίκαια στο ΟΑΚΑ - «Στόχος να φτιαχτεί ομάδα που θα ρίχνει 40άρες στον Ολυμπιακό και θα είναι η καλύτερη που έχει δει ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όπως φάνηκε δεν έμεινε στο σχόλιο για την «υποδειγματική συμπεριφορά» των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό και προχώρησε σε νέα αιχμηρή τοποθέτηση μέσω live στο αγαπημένο του Instagram.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ (aka dpg7000) ξέσπασε κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, καλώντας τον να παραδεχθεί ότι έχασε δίκαια -αν και θα έπρεπε να φάει 40 πόντους όπως πρόσθεσε-, ενώ έθεσε ως στόχο να γίνει ο Παναθηναϊκός η καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ το ευρωπαϊκό μπάσκετ για να ράψει… 20 ευρωπαϊκά αστέρια στη φανέλα του και κερδίζει τον Ολυμπιακό από την… Κηφισίας!

Αναλυτικά ένα μέρος των όσων είπε ο Δ. Γιαννακόπουλος σε live του στο Instagram:

«Να τρώνε 40άρες πριν στρίψουν στην Κηφισίας. Να έρχονται και να χάνουν πριν στρίψουν από την Κηφισίας. Αυτοί είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού. Δίκαια, νόμιμα και μέσα στις 4 γραμμές. Στόχος μας είναι να πάρουμε και το 7ο κα το 8ο και το 9ο και το 10ο και το 20ο θα πάρουμε. Θα φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει φτιαχτεί ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και αυτό θα γίνει.

Αλλά δεν μπορεί κύριε Μπαρτζώκα τρία χρόνια να ειρωνεύεσαι, να είσαι αλαζόνας, να κάνεις όλα αυτά. Και τώρα που είσαι από κάτω – και θα είσαι για πολύ καιρό, να είσαι βέβαιος – να βγαίνεις και να λες αυτές τις αηδίες που έλεγες χθες. Επιτέλους, μία φορά, να παραδεχθείς ότι έχασες δίκαια. Και όχι δίκαια. Δίκαια θα ήταν να έτρωγες 40. Και να μη μας κόβανε εκεί στο πρώτο ημίχρονο τρεις-τέσσερις φορές.

Ρε βρίστε όσο θέλετε. Εγώ θα μιλάω με επιχειρήματα, αγάπη και καρδούλες. Γιατί με όλους τους άλλους τρόπους το έχουμε κάνει. Με αγάπη και προδέρμ.

Εκεί στην ΕΟΚ τι γίνεται; Παρατηρητές δεν υπάρχουν; Εκεί στην ΚΕΔ όλα καλά; Ή επειδή οι δύο από τους τρεις είναι γιοι πρώην διαιτητών (Πιτσίλκας, Συμεωνίδης) και η άλλη η αγαπημένη σας, που ξέρουμε γιατί είναι η αγαπημένη σας. Και ότι τη στέλνετε σε κάθε παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον. Είπαμε αγάπη, είπαμε σεβασμός, είπαμε μακριά από τη βία, από τα πάντα όλα και αυτό θα κρατηθεί.

Από εκεί και πέρα όμως να είσαστε κι εσείς υπεύθυνοι για αυτό το οποίο παρουσιάζετε. Έχει φτιαχτεί φέτος ίσως το ωραιότερο πρωτάθλημα των τελευταίων πάρα πολλών ετών και συγκεκριμένοι πάτε να το χαλάσετε.

Εγώ θα ρωτήσω κάτι. Αν χθες ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο χάλια, μία δύο τρεις να σε κρατάει η διαιτησία μέσα στο παιχνίδι τότε θα γυρίσει, όπως πήγε να γίνει στο τέλος. Κι αυτά τι είναι, μηνύματα για τους τελικούς; Κάνετε πάρα πολύ λάθος. Η ηρεμία, ο σεβασμός και η υπομονή είναι μέχρι ενός σημείου. Γιατί όπως θυμάστε πάρα πολύ καλά, ξέρουμε να παίζουμε όλα τα παιχνίδια και πολύ καλύτερα από εσάς. Θα είναι κρίμα να μας αναγκάσετε να βάλουμε το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα. Άιντε μπράβο…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς